bezselics_ildiko

  • Életvitelszerűen főzök és írok – nem tudnék köztük választani, egyik lehetőség sem érdekel a másik nélkül. A fennmaradó időt evéssel és olvasással töltöm.
  • Imádom a négy évszakot, mert nemcsak a szépség sokféleségét mutatja meg, lelkileg rugalmasságra nevel. Az erre való ráhangolódást próbálom segíteni az ételeimmel is.
  • A világ legszebb helye a Szigetköz. Szerintem.
  • Kedvenc színem a zöld, kedvenc ételem a spenót és a töltött paprika, rajongok a barokk zenéért és a filmekért.
  • Nagyon szeretem az állatokat, és komolyan aggaszt a Föld sorsa, ezért állat- és környezetvédelmi kérdésekben nem ismerek tréfát (tényleg).

Sale! Bezselics Ildikó: Magok a konyhában
Bezselics Ildikó: Magok a konyhában – Hüvelyesek
66 gyors és egészséges recept A MAGOK A KONYHÁBAN könyvsorozat a tudatos táplálkozás fontos alappilléreit, a hüvelyeseket, az olajos magvakat és a gabonaféléket, illetve álgabonákat helyezi új megvilágításba. Kiegyensúlyozott vegetáriánus étrend nem képzelhető el nélkülük, emellett fontos összetevői a cukorbetegségben vagy inzulinrezisztenciában szenvedők, a laktóz- vagy gluténmentes étrendet követők diétájának is. Ennek ellenére mindhárom könyvben szerepelnek húsos fogások, hiszen az egészséges étrend nem a húst mellőzők kiváltsága, nem kell feltétlenül lemondani róla. Az egyes alapanyagok természetes gyógyító hatásának tudatos alkalmazásával egyéni szinten meg tudjuk teremteni táplálkozásunk egyensúlyát, mely jól-létünk, egészségünk alapja. Ehhez nyújt útmutatást a készülő háromrészes sorozat, melynek első kötete a hüvelyesek szerepét tisztázza az egészséges táplálkozásban.   ISBN:978-615-5417-16-0 Kiadási év: 2016 Kötés típusa: Keménytáblás Terjedelem (oldal): 176 Méret (mm): 230x270 Tömeg (g): 950 Nyelv: magyar  
5490 Ft 1990 Ft Tovább