• Gyerekkorom óta a természetben és a kertben érzem magam a legjobban. A nagyszüleimnek sokat segítettem a kerti munkákban, hétvégenként pedig Apukámmal jártam horgászni.
  • Az egyetem alatt megszerettem a borok izgalmas világát, így a Szőlészet Tanszéken kötöttem ki. A másik kedvencem a gyógynövénytan volt.
  • Az egyetemi évek alatt kezdtünk a saját kertünkben is gyógy- és fűszernövényeket termeszteni, és használni a mindennapokban.
  • A kislányaim mellett vágtam bele a ‘Bazsalikomos kert’ építésébe. A kertünkben termő alapanyagokat használva teákat, pestókat, lekvárokat, fűszersókat készítek, valamint workshopokat tartok, ahol mindenki egyedi és egészséges finomságokat alkothat.

Sale! Beh Mariann: A kert konyhája – Négy évszak ehető növényei receptekkel
Beh Mariann: A kert konyhája – Négy évszak ehető növényei receptekkel
Beh Mariann, a Bazsalikomos kert megálmodójaként ismert kertészmérnök, gyerekkora óta a természetben érzi magát igazán otthon. Kertjében egyedülálló módon kezdte el megmutatni a fűszer- és gyógynövények, vadon termő ehető növények és ehető virágok felhasználásának sokszínűségét. Kedvenc növényeit Szendeff Lőrinc fotós örökítette meg, akinek köszönhetően különleges képi világ született. Mariann mesél az ehető növények termesztéséről, gyűjtéséről, feldolgozásáról, ír saját pestójáról, herbateáiról, és megosztja a négy évszak alapanyagaiból készült 48 receptjét is.
  ISBN: 978-615-5417-41-2 Kiadási év: 2018 Kötés típusa: keménytábla Terjedelem (oldal): 234 Méret (mm): 195x251 Tömeg (g): 866 Nyelv: magyar  
5990 Ft 4790 Ft Kosárba teszem