Fontos információk

Ha kiadónkba látogatsz, arra kérünk, hogy segíts betartani az alábbi egészségügyi előírásokat:

– Viselj maszkot!
– A kiadóba belépve használd az ajtóhoz kihelyezett kézfertőtlenítő szert!
– Ha teheted, válaszd a kártyás fizetési lehetőséget!
– Mind a kiadó dolgozóitól, mind a többi vásárlótól tartsd a 1,5-2 méteres védőtávolságot!
Nagyon köszönjük az együttműködést!


Kiemelt ajánlataink

Sale! Soltész Erzsébet, Gajda Zoltán: A rost jó! – Érdekességek az élelmi rostokról, 60 rostban gazdag recepttel
Soltész Erzsébet, Gajda Zoltán: A rost jó! – Érdekességek az élelmi rostokról, 60 rostban gazdag recepttel
Az élelmi rost jó! Hogy miért? Választ kapunk rá ebben a hiánypótló könyvben. Bizonyított, hogy az élelmi rostokban gazdag étrend segíthet az egészségmegőrzésben és számos betegség megelőzésében, mégis kevesen tudják, hogyan valósítható meg a mindennapokban. A téma iránt elkötelezett dietetikus szerzők, Soltész Erzsébet és Gajda Zoltán a rostban gazdag táplálkozás témáját szakmai alapossággal, mégis olvasmányosan járják körül. Céljuk, hogy elindítsák egy új fogalommal jelölt irányzat, a rosttudatos táplálkozás trendjét. Ehhez minden segítséget megadnak: gyakorlati tanácsokat az élelmirost-források kiválasztásához, útmutatót a termékjelölések értelmezéséhez, tippeket az otthoni sütés-főzéshez. Sokszor fellapozható hasznos kézikönyv és receptgyűjtemény ez a tudatosan táplálkozó, saját és családja étrendjére odafigyelő Olvasó számára. A 60 színes rostdús recept között találhatók újszerű fogások és hagyományos ételek is az elkészítést segítő praktikákkal. Az élelmi rostok élettani hatásai mellett foglalkoznak a táplálkozás és a mikrobiom kapcsolatával, a bélflóra egyensúlyának jelentőségével. A hivatalos ajánlások, a témára vonatkozó szabályozás és az új kutatási területek bemutatásával a szakemberek számára is hasznos olvasmány. Bolti ár: 6490 Ft Online ár az előrendelés alatt: 5190 Ft A könyv várható megjelenése: szeptember 17. Terjedelem: 288 oldal Kötészet: kemény táblás, ragasztókötött ISBN 978-615-5417-60-3
6490 Ft 5510 Ft Kosárba teszem
Sale! Szabó Adrienn: Magyar superfood
Szabó Adrienn: Magyar superfood
TUDATOSSÁG – FENNTARTHATÓSÁG – KÖRNYEZETBARÁT TÁPLÁLKOZÁS A superfood kifejezés sokak számára egyet jelent az egészséggel, hiszen olyan alapanyagot mutat, amely valamely értékes tulajdonságában kiemelkedik társai közül. A legnépszerűbbek sorát a goji bogyó, az avokádó, a tengeri moszat és a lazac vezeti, ám a vargányáról, a rizsről vagy akár a sárgarépáról, padlizsánról már csak kevesen tudják, hogy szintén igazi szuperélelmiszerek, ráadásul itthon is megteremnek. E könyv szerzője nem kevesebbre vállalkozott, minthogy összegyűjtse mindazokat a hazánkban fellelhető zöldségeket, gyümölcsöket, gabonaféléket és olajos magvakat, melyek szupererővel rendelkeznek, így méltán viselhetik a magyar superfood elnevezést. Dietetikusként hitelesen mutatja be értékes tápanyagtartalmukat, egészségünkre gyakorolt pozitív élettani hatásukat és változatos konyhai felhasználásukat. Mindezek mellett ahhoz is kellő bizonyítékkal szolgál, miért érdemes elsősorban a hazai szuperalapanyagokat beépíteni étkezésünkbe, és hogy ezzel a választással milyen sokat tehetünk a fenntartható, környezettudatos táplálkozás és életmód érdekében. A látványos, kedvcsináló fotókkal illusztrált kiadványban több mint száz hazai szuperélelmiszer, és a belőlük készült izgalmas, ínycsiklandó és egészséges finomság receptje kapott helyet. S hogy az alapanyagok beszerzése se okozzon gondot, a hazai termőhelyekről, illetve az aktuálisan elérhető termények listájáról is tájékozódhatnak az olvasók. Tegyük változatossá, értékessé étkezésünket! Kötészet: kemény borító, cérnafűzött Terjedelem: 240 oldal Várható megjelenés: 2020. június 5. ISBN 978-615-5417-58-0  
5990 Ft 5090 Ft Kosárba teszem
Sale! Náray Tamás: Utolsó reggeli Párizsban – Kedvenc francia süteményreceptjeim
Náray Tamás: Utolsó reggeli Párizsban – Kedvenc francia süteményreceptjeim

Franciás könnyedség, elegancia és stílus

Náray Tamás, aki a divatszalonokban és a konyhában egyaránt otthonosan mozog, első szakácskönyvében megmutatja milyenek a hamisítatlan francia sütemények. De hogyan lehet az haute cuisine-t és az haute couture-t egy könyvben említeni? Franciás könnyedséggel. Míg a sikkes nyári almás pite, az elegáns csokoládékrémes királyi Charlotte vagy a stílusos gesztenye- és vaníliakrémes Bourbontorta receptjét olvasgatjuk, és az ínycsiklandó fotókban gyönyörködünk, a szerző, Az utolsó reggel Párizsban című kötetének részleteiből izgalmas ízelítőt kapunk abból is, milyen a világhírű francia divat világa. A közel 50 francia édességhez bónuszként jár három recept Náray Tamás magyar kedvencei közül is. Vigyázat: az édesség és az olvasás függőséget okoz!

Kötészet: kemény borító, cérnafűzött, ragasztókötött Terjedelem: 168 oldal Kiadási év: 2020

ISBN 978-615-5417-56-6

Elindult Náray Tamás "Süss velem" című magazinműsora a YouTube-csatornánkon.  

5990 Ft 5090 Ft Kosárba teszem
Sale! Gelb Tatjána: Színes konyha – Kreatív ételek a tányéron
Gelb Tatjána: Színes konyha – Kreatív ételek a tányéron
Van úgy, hogy az ember nem találja meg az útját ifjú korában, csak később. Így volt ez Gelb Tatjánával is, akit a szülei fogorvosnak, az élet viszont művésznek szánt. Tánya tervezett már ruhát, készített ünnepi dekorációt, vezette magazinok és blogok kulináris rovatát, szerepelt hazai és külföldi televízióműsorokban (a hazai közönség a Konyhafőnök 2. évadában ismerhette meg és követhette a döntőig). Fest, zongorázik, verset ír –  és most már könyvet is. A legnagyobb szerelem azonban számára a főzés. Nem tanulta, nem dolgozott konyhainasként, csak odaállt a pult elé, és főzött. Ösztönösen. A konyhájában nem találni leveskockát vagy mesterséges ízfokozót, viszont fellelhető benne minden természetes alkotóelem. Ételei csupa egészséges alapanyagokból készülnek, és igazi konyhaművek. Mi több, festmények! Könyvében Tánya megmutatja, hogy a konyhaművészet és a festészet milyen remek párost alkot. A nem mindennapi fogásokat olyan mesterien tálalja, hogy azok kész alkotásokká válnak: csendélet, tájkép, tetszetős vázlat, de gyerekrajz is megjelenik a tányéron. A könyvben szereplő 44 étel között találni ínycsiklandó előételeket, salátákat, leveseket, vegetáriánus és húsos főételeket, valamint mennyei desszerteket, amelyeket maga Tánya örökített meg gyönyörű képeken. ISBN szám: 978-615-5417-51-1 Kiadási év: 2019 Nyelv: magyar  
4990 Ft 1190 Ft Kosárba teszem

Kitaposott ösvény? Az nem a mi utunk!

Legyen szó akár a témaválasztásról, akár a könyv külső megjelenéséről, mi nem a kitaposott ösvényt járjuk. Célunk, hogy olyan könyveket alkossunk, amelyek izgalmasan elütnek a könyvpiaci dömping átlagától.
BOOOK Publishing
2015-11-03T17:13:59+00:00
Legyen szó akár a témaválasztásról, akár a könyv külső megjelenéséről, mi nem a kitaposott ösvényt járjuk. Célunk, hogy olyan könyveket alkossunk, amelyek izgalmasan elütnek a könyvpiaci dömping átlagától.

Új témák

Könyveinkben eddig sosem látott, egyedi módon találkozik a főzés a spiritualitással, vagy éppen az útleírás és az üzleti tanácsadás Ázsia receptjeivel.
BOOOK Publishing
2015-11-03T17:14:33+00:00
Könyveinkben eddig sosem látott, egyedi módon találkozik a főzés a spiritualitással, vagy éppen az útleírás és az üzleti tanácsadás Ázsia receptjeivel.

Nálunk mást találsz!

A mi könyveink olvasói tudják, hogyan készítsenek mangalicazsírból zserbót, hús nélkül hurkát és az sem titok számukra, hogyan lesz egy colstokból design asztali lámpa.
BOOOK Publishing
2015-11-03T17:16:09+00:00
A mi könyveink olvasói tudják, hogyan készítsenek mangalicazsírból zserbót, hús nélkül hurkát és az sem titok számukra, hogyan lesz egy colstokból design asztali lámpa.

Új szerzők, kreatív műhely

Fontosnak tartjuk, hogy új szerzőket fedezzünk fel, és munkáikat önálló branddé formáljuk. Csapatunk pedig nem primadonnákból és önjelölt művészekből áll, hanem a piac legtehetségesebb szakembereiből, akiket a tökéletes végeredmény iránti igény hajt.
BOOOK Publishing
2015-11-03T17:16:40+00:00
Fontosnak tartjuk, hogy új szerzőket fedezzünk fel, és munkáikat önálló branddé formáljuk. Csapatunk pedig nem primadonnákból és önjelölt művészekből áll, hanem a piac legtehetségesebb szakembereiből, akiket a tökéletes végeredmény iránti igény hajt.

Az üzlet nem unalmas

Úgy érzi, elveszítette az orientációját a munkájában, vagy éppen fogalma sincs, hogyan motiválhatná Facebookozó huszonéves beosztottját? A BOOOK üzleti könyvei kompakt, érthető és sokszor humoros formában adnak tanácsot azoknak, akiknek elege van a klasszikus üzleti könyvek unalmas magyarázataiból.
BOOOK Publishing
2015-11-03T17:58:10+00:00
Úgy érzi, elveszítette az orientációját a munkájában, vagy éppen fogalma sincs, hogyan motiválhatná Facebookozó huszonéves beosztottját? A BOOOK üzleti könyvei kompakt, érthető és sokszor humoros formában adnak tanácsot azoknak, akiknek elege van a klasszikus üzleti könyvek unalmas magyarázataiból.
0
0
BOOOK Publishing

Újdonságok

Hírlevél

Az alábbi gombra kattintva feliratkozhatsz hírlevelünkre, melyben újdonságainkról, akcióinkról, valamint a legfontosabb BOOOK-hírekről adunk tájékoztatást.

Feliratkozom!

BOOOK Receptvideók a Youtube-csatornánkon