Kitaposott ösvény? Az nem a mi utunk!

Legyen szó akár a témaválasztásról, akár a könyv külső megjelenéséről, mi nem a kitaposott ösvényt járjuk. Célunk, hogy olyan könyveket alkossunk, amelyek izgalmasan elütnek a könyvpiaci dömping átlagától.
2015-11-03T17:13:59+00:00
Legyen szó akár a témaválasztásról, akár a könyv külső megjelenéséről, mi nem a kitaposott ösvényt járjuk. Célunk, hogy olyan könyveket alkossunk, amelyek izgalmasan elütnek a könyvpiaci dömping átlagától.

Új témák

Könyveinkben eddig sosem látott, egyedi módon találkozik a főzés a spiritualitással, vagy éppen az útleírás és az üzleti tanácsadás Ázsia receptjeivel.
2015-11-03T17:14:33+00:00
Könyveinkben eddig sosem látott, egyedi módon találkozik a főzés a spiritualitással, vagy éppen az útleírás és az üzleti tanácsadás Ázsia receptjeivel.

Nálunk mást találsz!

A mi könyveink olvasói tudják, hogyan készítsenek mangalicazsírból zserbót, hús nélkül hurkát és az sem titok számukra, hogyan lesz egy colstokból design asztali lámpa.
2015-11-03T17:16:09+00:00
A mi könyveink olvasói tudják, hogyan készítsenek mangalicazsírból zserbót, hús nélkül hurkát és az sem titok számukra, hogyan lesz egy colstokból design asztali lámpa.

Új szerzők, kreatív műhely

Fontosnak tartjuk, hogy új szerzőket fedezzünk fel, és munkáikat önálló branddé formáljuk. Csapatunk pedig nem primadonnákból és önjelölt művészekből áll, hanem a piac legtehetségesebb szakembereiből, akiket a tökéletes végeredmény iránti igény hajt.
2015-11-03T17:16:40+00:00
Fontosnak tartjuk, hogy új szerzőket fedezzünk fel, és munkáikat önálló branddé formáljuk. Csapatunk pedig nem primadonnákból és önjelölt művészekből áll, hanem a piac legtehetségesebb szakembereiből, akiket a tökéletes végeredmény iránti igény hajt.

Az üzlet nem unalmas

Úgy érzi elveszítette az orientációját a munkájában, vagy éppen fogalma sincs, hogyan motiválhatná Facebookozó huszonéves beosztottját? A Boook üzleti könyvei kompakt, érthető és sokszor humoros formában adnak tanácsot azoknak, akiknek elege van a klasszikus üzleti könyvek unalmas magyarázataiból.
2015-11-03T17:58:10+00:00
Úgy érzi elveszítette az orientációját a munkájában, vagy éppen fogalma sincs, hogyan motiválhatná Facebookozó huszonéves beosztottját? A Boook üzleti könyvei kompakt, érthető és sokszor humoros formában adnak tanácsot azoknak, akiknek elege van a klasszikus üzleti könyvek unalmas magyarázataiból.

Kiemelt ajánlatunk

Déri Szilvia: Kovászkaland
Déri Szilvia: Kovászkaland
Déri Szilvia: Kovászkaland Kenyerek, sós és édes sütemények természetesen Miért kaland kovásszal sütni? Mert a kovászt etetni, figyelni és szeretni kell. Déri Szilvia, a Házisáfrány blog szerzője nemcsak azt árulja el, miért egészségesebb a kovászolt kenyér a bolti változatnál, de megosztja az olvasókkal kedvenc receptjeit is, az aszalt fügés vagy a japán tejes kenyértől kezdve a kiflin és a bagelen át a kovásszal készült gofriig. E gyűjtemény 31 igazán menő kovászos recepttel vár. Vágj bele a kovászkalandba, hogy a saját kenyeredbe is belevághass! „Déri Szilvia igazi pék! Rajong a kovászáért, mintha egy kis ufót nevelne otthon. Érdemes tőle mindent ellesni, mert még nagyon sok lelkes kenyérsütőre van szükség, hogy egyre több ember egyen jó kenyeret.” Tilla, a Kenyérlelke Fesztivál szervezője   ISBN szám: 978-615-5417-50-4 Megjelenés: 2019.04.26. Nyelv: magyar
bolti ár: 5490 Ft
online ár: 4390 Ft
Kosárba rakom
Vári Dávid: Terítéken – A magyar vadgasztronómia receptkönyve
Vári Dávid: Terítéken – A magyar vadgasztronómia receptkönyve
Vári Dávid: Terítéken - A magyar vadgasztronómia receptkönyve A bátorság a tányéron kezdődik! Az ember ősidőktől fogva azért vadászik, hogy zsákmányát megegye. A fiatal, de tapasztalt vadász, Vári Dávid gyermekkora óta szenvedélyesen járja az erdőt a vadak után. Lassan kitanulta Diana istennő mesterségének minden csínját-bínját. Mesterfokon elsajátította az elejtett apró- és nagyvadak legkülönfélébb elkészítési módjait is, és most mindenki örömére a nagyközönség elé tárja kedvenc ételkreációit. Izgalmas kihívásnak tartja, hogy megteremtse az ízek és a húsok harmóniáját, belecsempészve a tájegység jellegzetes fűszereit, konyhai tradícióit, ahogy a festő kikeveri a színeket vagy a komponista egyesíti a ritmust a dallamokkal. Könyvében 89 ínycsiklandó étel receptjét mutatja be, melyek mind különleges vadhúsból készülnek, a muflontól a galambon át a borzig és a vaddisznóig. Közben pedig a terítékre kerülő állatokat is megismerhetjük, a vadász szemével.   ISBN szám: 978-615-5417-46-7 Megjelenés: 2019.04.17. Nyelv: magyar Előrendelem
bolti ár: 7990 Ft
online ár: 6390 Ft
Kosárba rakom
Bernáth József: Édes emlékek anyukámtól
Bernáth József: Édes emlékek anyukámtól
Sokszor a legegyszerűbb, leghétköznapibb sütemények elkészítéséhez a legnehezebb megbízható receptet találni. Akinek nem volt olyan szerencséje, mint nekem, hogy édesanyám minden ebédhez frissen sült süteményt tálalt, a recepteket pedig továbbadta nekünk, gyermekeinek, annak óriási segítség lesz legújabb könyvem. Ebben a kötetben 54 klasszikus sós és édes sütemény receptjét osztom meg Önökkel, melyeket anno anyukáinktól vagy a nagyiktól leshettünk el. Ráadásul sok olyan hasznos tanácsot és praktikát is elárulok, melyek segítenek abban, hogy tökéletesen sikerüljenek süteményeink, akár zserbót, mézes bélest, fánkot, darázsfészket, non plus ultrát, piskótatekercset, vagy éppen krumplis pogácsát, sajtos tallért készítünk. Bízom benne, hogy aki egy kicsit is édesszájú, vagy egyszerűen csak szívesen felidézné gyermekkorának legédesebb ízeit, szívesen forgatja majd ezt a könyvet. ISBN: 978-615-5417-42-9 Kiadási év: 2018 Kötés típusa: keménytábla Terjedelem (oldal): 248 Méret (mm): 193x244 Tömeg (g): 950 Nyelv: magyar
bolti ár: 5490 Ft
online ár: 4390 Ft
Kosárba rakom
Ikódi Dóra: Cukormentes örömök
Iklódi Dóra: Cukormentes örömök
Amikor valaki megtudja, hogy cukorbetegségben vagy inzulinrezisztenciában szenved, az első gondolatok egyike az, hogy mennyi lemondással jár majd az életmódváltás. A szerző megmutatja, hogy a cukor és egyéb finomított élelmiszerek elhagyása a táplálkozásból nem egyenlő az önsanyargató diétával! Iklódi Dóra – a Wander. Food. Wonder bloggere, aki maga is IR-es – hetven, többségében hagyományos fogás receptjét gondolta újra a cukormentesség és az egészségtudatosság jegyében. Reggelik, tízóraik és uzsonnák, péksütemények, saláták, főételek és desszertek: egyszerűen és gyorsan összeállítható finomságok könnyen beszerezhető, szezonális alapanyagokból, hogy a rohanó hétköznapokon is saját készítésű, ízletes és egészséges ételekkel kényeztethessük magunkat és családunkat. A kötetet cöliákiában, laktózintoleranciában vagy tejfehérje érzékenységben szenvedők is haszonnal forgathatják. Emellett ajánljuk a 160 gramm szénhidrát diétát követők részére is. ISBN: 978-615-5417-43-6 Kiadási év: 2018 Kötés típusa: puhatáblás Terjedelem (oldal): 186 Méret (mm): 165x234 Tömeg (g): 517 Nyelv: magyar  
bolti ár: 5490 Ft
online ár: 4390 Ft
Kosárba rakom

Legújabb könyveink

Tóth Gyula Gábor: Az elveszett boszorkány

Tóth Gyula Gábor: Az elveszett boszorkány [e-könyv]

e-könyv

Az elveszett boszorkány történetére kíváncsi az olvasó? Ha a juhászokat kérdezzük, csak a szemükre húzzák a kalapjukat és morognak a bajszuk alatt vagy nagyokat köpnek kelet felé, nehogy valamilyen varázslat megrontsa a jószágot. A mosolygós pap arca elkomorul, a bika akkorát prüszköl, hogy köd támad és az összes gulyás elszelel. A kovács szitkozódik, a komédiás a markát tartja, de meggondolja magát és inkább ő is csendben marad. Az asszonyok persze beszédesebbek: mekkora tragédia, óbégat az egyik. Dehogyis: kész komédia, veti ellen a másik. A fiatalabb lányok mindent tudóan összenéznek: micsoda szerelem, sóhajtják csendben és a kút felé kémlelnek, ahol az előbb még egy gulyáslegény csillapította a szomját. A legfiatalabbak szavát alig érteni: kaland, csata, a hős Pista (a hős Erzsi, mondják a lányok), az átokkal kezdődött minden, meg a tűz, meg a víz, meg a sok varázslat. A tanító csitítja őket, majd ennyit mond: fogalmam sincs. Ez a könyv az elveszett boszorkány igaz története. Aki nem hiszi, járjon utána.

termek_kep

Déri Szilvia: Kovászkaland

Déri Szilvia: Kovászkaland

Kenyerek, sós és édes sütemények természetesen

Miért kaland kovásszal sütni? Mert a kovászt etetni, figyelni és szeretni kell. Déri Szilvia, a Házisáfrány blog szerzője nemcsak azt árulja el, miért egészségesebb a kovászolt kenyér a bolti változatnál, de megosztja az olvasókkal kedvenc receptjeit is, az aszalt fügés vagy a japán tejes kenyértől kezdve a kiflin és a bagelen át a kovásszal készült gofriig. E gyűjtemény 31 igazán menő kovászos recepttel vár. Vágj bele a kovászkalandba, hogy a saját kenyeredbe is belevághass!

„Déri Szilvia igazi pék! Rajong a kovászáért, mintha egy kis ufót nevelne otthon. Érdemes tőle mindent ellesni, mert még nagyon sok lelkes kenyérsütőre van szükség, hogy egyre több ember egyen jó kenyeret.” Tilla, a Kenyérlelke Fesztivál szervezője

 

ISBN szám: 978-615-5417-50-4
Megjelenés: 2019.04.26.
Nyelv: magyar

teriteken_webshop

Vári Dávid: Terítéken – A magyar vadgasztronómia receptkönyve

Vári Dávid: Terítéken – A magyar vadgasztronómia receptkönyve

A bátorság a tányéron kezdődik!

Az ember ősidőktől fogva azért vadászik, hogy zsákmányát megegye. A fiatal, de tapasztalt vadász, Vári Dávid gyermekkora óta szenvedélyesen járja az erdőt a vadak után. Lassan kitanulta Diana istennő mesterségének minden csínját-bínját.

Mesterfokon elsajátította az elejtett apró- és nagyvadak legkülönfélébb elkészítési módjait is, és most mindenki örömére a nagyközönség elé tárja kedvenc ételkreációit. Izgalmas kihívásnak tartja, hogy megteremtse az ízek és a húsok harmóniáját, belecsempészve a tájegység jellegzetes fűszereit, konyhai tradícióit, ahogy a festő kikeveri a színeket vagy a komponista egyesíti a ritmust a dallamokkal.

Könyvében 89 ínycsiklandó étel receptjét mutatja be, melyek mind különleges vadhúsból készülnek, a muflontól a galambon át a borzig és a vaddisznóig. Közben pedig a terítékre kerülő állatokat is megismerhetjük, a vadász szemével.

 

ISBN szám: 978-615-5417-46-7
Megjelenés: 2019.04.17.
Nyelv: magyar

Előrendelem