Ma mit főzől?

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 252 1299

15

Szabó Adrienn: Magyar superfood

Szabó Adrienn: Magyar superfood
Szabó Adrienn: Magyar superfood
Szabó Adrienn: Magyar superfood
Szabó Adrienn: Magyar superfood
TUDATOSSÁG – FENNTARTHATÓSÁG – KÖRNYEZETBARÁT TÁPLÁLKOZÁS
A superfood kifejezés sokak számára egyet jelent az egészséggel, hiszen olyan alapanyagot mutat, amely valamely értékes tulajdonságában kiemelkedik társai közül. A legnépszerűbbek sorát a goji bogyó, az avokádó, a tengeri moszat és a lazac vezeti, ám a vargányáról, a rizsről vagy akár a sárgarépáról, padlizsánról már csak kevesen tudják, hogy szintén igazi szuperélelmiszerek, ráadásul itthon is megteremnek.

E könyv szerzője nem kevesebbre vállalkozott, minthogy összegyűjtse mindazokat a hazánkban fellelhető zöldségeket, gyümölcsöket, gabonaféléket és olajos magvakat, melyek szupererővel rendelkeznek, így méltán viselhetik a magyar superfood elnevezést. Dietetikusként hitelesen mutatja be értékes tápanyagtartalmukat, egészségünkre gyakorolt pozitív élettani hatásukat és változatos konyhai felhasználásukat. Mindezek mellett ahhoz is kellő bizonyítékkal szolgál, miért érdemes elsősorban a hazai szuperalapanyagokat beépíteni étkezésünkbe, és hogy ezzel a választással milyen sokat tehetünk a fenntartható, környezettudatos táplálkozás és életmód érdekében.

A látványos, kedvcsináló fotókkal illusztrált kiadványban több mint száz hazai szuperélelmiszer, és a belőlük készült izgalmas, ínycsiklandó és egészséges finomság receptje kapott helyet. S hogy az alapanyagok beszerzése se okozzon gondot, a hazai termőhelyekről, illetve az aktuálisan elérhető termények listájáról is tájékozódhatnak az olvasók.
Nincs raktáron
5 990 Ft 
5 092 Ft
Kedvezmény 15
Megtakarítás 898 Ft
Részletek


Adatok
Kötészet:
Keménytáblás
Megjelenés éve:
2020
Oldalszám:
240
Súly (g):
960
Cikkszám
ISBN-978-615-5417-58-0