15 éves a BOOOK Kiadó!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/252-1299

 

          

Soltész Erzsébet, Gajda Zoltán: A rost jó!
Soltész Erzsébet, Gajda Zoltán: A rost jó!
6 490 Ft 
5 517 Ft
15

Soltész Erzsébet, Gajda Zoltán: A rost jó!

Soltész Erzsébet, Gajda Zoltán: A rost jó!
Soltész Erzsébet, Gajda Zoltán: A rost jó!
Soltész Erzsébet, Gajda Zoltán: A rost jó!
Soltész Erzsébet, Gajda Zoltán: A rost jó!
Soltész Erzsébet, Gajda Zoltán: A rost jó!
Az élelmi rost jó! Hogy miért? Választ kapunk rá ebben a hiánypótló könyvben. Bizonyított, hogy az élelmi rostokban gazdag étrend segíthet az egészségmegőrzésben és számos betegség megelőzésében, mégis kevesen tudják, hogyan valósítható meg a mindennapokban.
A téma iránt elkötelezett dietetikus szerzők, Soltész Erzsébet és Gajda Zoltán a rostban gazdag táplálkozás témáját szakmai alapossággal, mégis olvasmányosan járják körül.

Céljuk, hogy elindítsák egy új fogalommal jelölt irányzat, a rosttudatos táplálkozás trendjét.
Ehhez minden segítséget megadnak: gyakorlati tanácsokat az élelmirost-források kiválasztásához, útmutatót a termékjelölések értelmezéséhez, tippeket az otthoni sütés-főzéshez.

Sokszor fellapozható hasznos kézikönyv és receptgyűjtemény ez a tudatosan táplálkozó, saját és családja étrendjére odafigyelő Olvasó számára. A 60 színes rostdús recept között találhatók újszerű fogások és hagyományos ételek is az elkészítést segítő praktikákkal.
Az élelmi rostok élettani hatásai mellett foglalkoznak a táplálkozás és a mikrobiom kapcsolatával, a bélflóra egyensúlyának jelentőségével. A hivatalos ajánlások, a témára vonatkozó szabályozás és az új kutatási területek bemutatásával a szakemberek számára is hasznos olvasmány.
Raktáron :  22 db
6 490 Ft 
5 517 Ft
Kedvezmény 15
Megtakarítás 973 Ft
A vásárlás után járó pontok: 276 Ft
Részletek


Adatok
Kötészet:
Keménytáblás
Megjelenés éve:
2020
Oldalszám:
288
Súly (g):
1166
Cikkszám
ISBN-978-615-5417-60-3