15 éves a BOOOK Kiadó!

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 252 1299

15

Kocsis Lilla, Nagy Zoltán: Keverd, rázd, öntsd! - Klasszikus koktélok mindenkinek

Kocsis Lilla és Nagy Zoltán 2008 szeptemberében nyitották meg a Boutiq’Bar-t. Az immáron tizenhárom éves bár nemcsak a budapesti, hanem a nemzetközi koktélporond elismert szereplője is. Nyugodtan mondhatjuk, hogy a Boutiq’ által elindított „koktélforradalom” pozitív hatásait ma is élvezhetjük egy-egy városi vagy akár országos bártúrán.

Klasszikus italokról szóló első könyvük betekintést ad azokba az alapokba, melyek jelentősen meghatározták a bár korai éveit, illetve ma is népszerűek. Összeállításuk a jelenleg legtöbbet eladott klasszikusokat öleli fel a világból, kiegészítve olyan receptekkel, melyek meghatározó szereplői a magyarországi koktélfogyasztásnak is. A receptek leírása nemcsak az összetevőket tartalmazza, hanem történeti összegzéseket is, megidézve ezzel azokat a letűnt korokat, ahol kevesebb, rosszabb minőségű alapanyagok is remek kombinációkat eredményeztek.

A választott italok egyszerűek és bárki által elkészíthetők, közelebb hozva ezzel a bárok olykor misztikus világát a koktélrajongók számára.

A gyönyörű fotókat Pintér Árpádnak köszönhetjük.
Nincs raktáron
6 990 Ft 
5 942 Ft
Kedvezmény 15
Megtakarítás 1 048 Ft
Adatok
Kötészet:
Keménytáblás
Megjelenés éve:
2021
Oldalszám:
215
Súly (g):
876
Cikkszám
ISBN-978-615-5417-85-6