Ma mit főzől?

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 252 1299

Bíró Zsófia: A macska mondja meg! - Mit egyél és mit ne
Bíró Zsófia: A macska mondja meg! - Mit egyél és mit ne
3 490 Ft 
1 745 Ft
50

Bíró Zsófia: A macska mondja meg! - Mit egyél és mit ne

Azt hitted, a macskák nem látnak tovább a saját tonhalkonzervüknél? Pedig amikor az áruházak polcai kétes eredetű, rossz minőségű élelmiszerektől roskadoznak, amikor a kisgazdik hasa fáj, a bőrük kiütéses, és nem ehetnek meg akármit, akkor már csak a macskák segíthetnek! Nagy tervvel telik meg a sok macskaagyacska: kerüljön egészséges étel a hasakba! Rettenetes Ivánka és csapata a mancsába veszi a dolgokat. Egy biomérnöknek újra lesz munkája, Ilka néninek házi cicája, a félelmetes Multi Mamának pedig érző szíve. Bíró Zsófia meseregénye nemcsak macskákkal van tele, hanem számos hasznos táplálkozási tudnivalóval is. Kiderül, mi a glutén, mi történik egy laborban, és jó-e, ami bió. A macska mondja meg! szórakoztatva segíti a tudatosabb, egészségesebb táplálkozást, hogy a gyerekeket később se etethessék meg bármivel.
Összetevők: macskák, gyerekek, palacsinta, szupernagyi, szupermarket, biomérnök, humort szabályozó anyag (E210), fűszerek (szeretet, izgalom)
Allergéninformáció: nagy mennyiségű macskaszőrt, nyomokban hasznos tudnivalókat és mozgalmas eseményeket tartalmaz. A termék tejet, tojást és zellert fel nem használó nyomdában készült.
Minőségét a világ végezetéig megőrzi. Kinyitás után elolvasandó, a könyvespolcon örök időkig tárolható.
Raktáron :  11 db
3 490 Ft 
1 745 Ft
Kedvezmény 50
Megtakarítás 1 745 Ft
Adatok
Kötészet:
Keménytáblás
Megjelenés éve:
2019
Oldalszám:
78
Súly (g):
348
Cikkszám
ISBN-9786-155-417-52-8