dr-andrasi-nora

  • Szeretem, ha a felkelő nap a kedvenc kávés bögrémmel a kezemben, az ablakban talál. Ezek az én tökéletes reggeleim!
  • A bringám küllőinek hangja zene füleimnek – számomra ez az igazi szabadság.
  • A tavasz a kedvenc évszakom: minden évben mosolyt csal az arcomra, amikor olvadás után először megérzem a föld illatát.
  • Szórakoztató látni, milyen hatással vagyok másokra: sokan zavarba jönnek, ha “egészségtelen” dolgokat esznek a közelemben.
  • A dokumentálás közel áll hozzám: a konyhai kísérleteimről pontos naplót vezetek.

Sale! Dr. Andrási Nóra: Mindenmentes
Dr. Andrási Nóra: Mindenmentes
Napjainkban egyre több információ áll rendelkezésünkre arról, hogy a mindennapi étkezésünk és életmódunk mekkora hatással van az egészségünkre, ráadásul egyre többeket érint a különböző alapanyagoktól, élelmiszer-összetevőktől mentes étrend. A teljes értékű táplálkozás érdekében azonban nem mindegy, hogy az ételek egyes összetevőit hogyan, mivel helyettesítjük. Ez a különleges gyűjtemény 70 olyan receptet ismertet meg az Olvasóval, amely valamennyi étel esetében cukor-, glutén-, tejtermék, és tojásmentes, a 160 gramm szénhidrátos diétába illeszthető, és vegán is egyben. A Mindenmentes természetesen nem egyenlő az ízek, a zamatok, az egészséges összetevők hiányával. Ellenkezőleg, a sok mentes címke között az ételek tartalmasságán van a hangsúly, teljes értékű, tápláló alapanyagok ajánlásával. Szerzője a korábbi egészségtelen életmódot felszámolva maga is végigment ezen az úton, és ma már egy sokkal teljesebb, minőségibb életet él. A személyes példán alapuló könyve mindazoknak szól, akik végre örömmel, kockázatok nélkül szeretnének alkotni a konyhában, és akik szeretnének egészségesen, táplálékérzékenység okozta problémák nélkül, aktív életet élni.   ISBN:978-615-5417-18-4 Kiadási év: 2016 Kötés típusa: Keménytáblás Terjedelem (oldal): 160 Méret (mm): 195x250 Tömeg (g): 600 Nyelv: magyar
4990 Ft 2995 Ft Kosárba rakom