bereznay-tamas-szerzo1

  • Amióta az eszemet tudom, rajongok a Rolling Stonesért.
  • A grízes tésztát az emberiség elleni merényletnek tartom.
  • Szerintem a Jaguár E-type a valaha gyártott legszebb autó.
  • Nincs olyan pillanat és állapot, amikor a főzésre nemet tudnék mondani, így valószínűleg a kórházi ágyamat is a konyhára fogom kérni.
  • Imádom a száguldást, csak kár, hogy ilyen sok a radar!
  • Napsütés nélkül halottnak érzem magam.

Sale! Bereznay Tamás Főzni gyerekjáték
Bereznay Tamás: Főzni gyerekjáték
Mit főzzek? – teszi fel magának naponta a kérdést sok háziasszony a világon. Mit főzzek, ami hamar elkészül, nem drága, finom, és még a gyerekek is megeszik? Mit főzzek, ami mindezen túl még lehetőleg egészséges is? Bereznay Tamás olyan finomságokat ajánl, melyek többsége a munkából hazaérve, este is gyorsan összedobható, és amelyek ízkombinációikkal, érdekességükkel még a legkisebbeknél is sikert aratnak. A könyvben található kiegészítő fejezet pedig olyan kérdéseinkre is válaszol, hogy miért is fontos az elegendő folyadékbevitel, miben található elegendő vas, vagy hogy miért egészséges az olajban sütés. ISBN: 978-963-8894-26-7 Kiadási év: 2011 Kötés típusa: keménytáblás Terjedelem (oldal): 144 Tömeg (g): 765 Nyelv: magyar
not rated 2990 Ft 1190 Ft Kosárba rakom
Sale! Bereznay Tamás süteményes könyv
Bereznay Tamás: Süteményeskönyv
Bereznay Tamás második könyvét tartja kezében az olvasó: a Mai magyar konyha című kötet sikerét megismételni szándékozó Süteményeskönyvet. A sikerhez - de legalábbis a népszerűséghez - minden hozzávaló adott: egy fiatal, kreatív és tehetséges szakács, számos finomság elkészítésének részletes leírása, szemet gyönyörködtető, étvágygerjesztő fényképek, hasznos tanácsok, kulisszatitkok és még mennyi minden más! A kötet, melyben Bereznay Tamás fő hozzávalók szerint osztja fejezetekre receptjeit, és melyben a néhány perc alatt elkészülő édességektől a bonyolult tortacsodákig ível a repertoár, a kezdő és haladó hobbicukrászoknak is hasznos segítőtársa lehet. ISBN: 978-963-06-8661-7 Kiadási év: 2010 Kötés típusa: keménytábla Terjedelem (oldal): 249 Tömeg (g): Nyelv: magyar
not rated 3990 Ft 1290 Ft Kosárba rakom
Sale! Bereznay Tamás Németország ízei
Bereznay Tamás: Németország ízei
Bereznay Tamás harmadik szakácskönyve 2010 őszén jelent meg a Boook Kiadónál. A Németország ízei sajátos kötet: egyszerre úti- és receptkönyv. Tizenhat fejezetre oszlik, melyek mindegyike egy-egy német tartomány jellegzetességeit mutatja be, s az élvezetes és szórakoztató leírást a tartomány hagyományos, Bereznay által interpretált receptjei követik. A kötet nem titkolt célja, hogy a német konyhaművészetet népszerűsítse a gasztronómiai különlegességekre nyitott olvasóközönség körében. ISBN: 978-963-0686-62-4 Kiadási év: 2010 Kötés típusa: keménytáblás Terjedelem (oldal): 256 Tömeg (g): 900 Nyelv: magyar
not rated 4990 Ft 1490 Ft Kosárba rakom
Sale! Hécz Attila - Csikós Viktória - Bereznay Tamás Mesék a konyhából
Hécz Attila – Csikós Viktória – Bereznay Tamás: Mesék a konyhából
Rendhagyó kötetet jelentetett meg a Boook Kiadó: a Mesék a konyhából egyszerre tanulságos mesekönyv, látványos képeskönyv és hasznos receptkönyv , melyben minden meséhez egy könnyen elkészíthető recept is tartozik. A kötet receptjeinek hitelességét a népszerű szakácskönyveiről ismert Bereznay Tamás séf garantálja, a szórakoztatásról pedig Hécz Attila meseíró (a Kőszáli Guppi és a Mélytengeri Zsiráf szerzője) és Csikós Viktória illusztrátor alkotásai gondoskodnak. A Mesék a konyhából tényleg összehozza a családot, hiszen együtt főzünk a gyerekekkel, akik a finom ételek mellett a meséket is imádni fogják. ISBN: 978-963-8938-20-6 Kiadási év: 2011 Kötés típusa: keménytáblás Terjedelem (oldal): 144 Tömeg (g): 915 Nyelv: magyar
not rated 3490 Ft 2792 Ft Kosárba rakom
Sale! Bereznay Tamás Mai magyar konyha
Bereznay Tamás: Mai magyar konyha
Bereznay Tamás, a Kárpátia Étterem egykori séfje, a Konyha ördöge című műsor sztárja és a METRO Gasztroakadémia szakmai vezetője végre egy kötetben gyűjtötte össze kedvenc magyaros receptjeit, amelyek hagyományos alapokra épülnek, mégis bárki által elkészíthetők. Könyve bármelyik modern, nemzetközi szakácskönyvvel állja a versenyt: étvágygerjesztő, hangulatos és csodálatosan fotózott. A könyv a hagyományos ételsoron (előétel, leves, főétel, desszert) keresztül mintegy száz recept leírását és fotóját tartalmazza. A kötet elnyerte a világ legrangosabb, szakácskönyveket díjazó versenye, az International Cookbook Award Best Chef Book in Hungary 2009 díját is. ISBN: 978-963-0678-31-5 Kiadási év: 2009 Kötés típusa: keménytáblás Terjedelem (oldal): 256 Tömeg (g): 945 Nyelv: magyar
not rated 3990 Ft 3192 Ft Tovább
Sale! Tamás Bereznay - Hungarian Cookbook
Tamás Bereznay: Hungarian Cookbook
Elismerjük, hogy Bereznay Tamás elfogult, hiszen mi mást mondhatna egy magyar mesterszakács a magyar konyháról, mint hogy az izgalmas, sokoldalú és finom? Szerencsére ő nemcsak mondja ezt, hanem be is bizonyítja könyvében, ami avatott módon reprezentálja a magyar konyha klasszikus fogásait. A Hungarian Cookbook azért is különleges, mert ételsora felöleli a tipikus magyar gasztronómiát, vagyis az olvasó ugyanúgy megismerheti az egyszerű népi ételeket, mint a népszerű helyi streetfoodot (például a lángost) vagy éppen azokat a fogásokat, amelyek nap mint nap ott illatoznak a magyar családok asztalain. ISBN: 978-963-8938-23-7 Kiadási év: 2012 Kötés típusa: keménytáblás Terjedelem (oldal): 224 Tömeg (g): 785 Nyelv: angol
not rated 5990 Ft 4792 Ft Kosárba rakom
Sale! Tamás Bereznay: Hungarian Dessert Book
Tamás Bereznay: Hungarian Dessert Book
Íme egy autentikus, angol nyelvű szakácskönyv, ami a világ gasztro-rajongói közt egyre népszerűbb magyar konyha izgalmas területére, a desszertekre összpontosít. A 176 oldalas Hungarian Dessert Book akárcsak a benne bemutatott sütemények igazi ínyencség, hiszen 75 illusztrált receptjének mintegy 20 százaléka a magyar konyhára jellemző meleg desszert lesz. Bereznay Tamás arra is ügyelt, hogy olyan alapanyagokkal dolgozzon, amelyek ugyan kifejezetten a magyar gasztronómia különlegességei, mégis könnyen beszerezhetők egész Európában. Akit tehát érdekel, milyen ínyencségeket készít egy magyar háziasszony mákból, dióból vagy túróból, az rengeteg kellemes meglepetésre számíthat a Hungarian Dessert Book lapozgatása közben. Bereznay Tamás könyvének népszerűségét jól mutatja, hogy eddig két kiadásban jelent meg a magyar piacon, ahol elnyerte a Gourmand World Cookbook Award Best Chef Book in Hungary 2010 díját.     ISBN: 978-615-5417-17-7 Kiadási év: 2016 Kötés típusa: Keménytáblás Terjedelem (oldal): 160 Tömeg (g): 600 Nyelv: angol
not rated 6990 Ft 5592 Ft Kosárba rakom