bereznay-tamas-szerzo1

  • Amióta az eszemet tudom, rajongok a Rolling Stonesért.
  • A grízes tésztát az emberiség elleni merényletnek tartom.
  • Szerintem a Jaguár E-type a valaha gyártott legszebb autó.
  • Nincs olyan pillanat és állapot, amikor a főzésre nemet tudnék mondani, így valószínűleg a kórházi ágyamat is a konyhára fogom kérni.
  • Imádom a száguldást, csak kár, hogy ilyen sok a radar!
  • Napsütés nélkül halottnak érzem magam.

Bereznay Tamás Főzni gyerekjáték
Bereznay Tamás: Főzni gyerekjáték
Mit főzzek? – teszi fel magának naponta a kérdést sok háziasszony a világon. Mit főzzek, ami hamar elkészül, nem drága, finom, és még a gyerekek is megeszik? Mit főzzek, ami mindezen túl még lehetőleg egészséges is? Bereznay Tamás olyan finomságokat ajánl, melyek többsége a munkából hazaérve, este is gyorsan összedobható, és amelyek ízkombinációikkal, érdekességükkel még a legkisebbeknél is sikert aratnak. A könyvben található kiegészítő fejezet pedig olyan kérdéseinkre is válaszol, hogy miért is fontos az elegendő folyadékbevitel, miben található elegendő vas, vagy hogy miért egészséges az olajban sütés. ISBN: 978-963-8894-26-7 Kiadási év: 2011 Kötés típusa: keménytáblás Terjedelem (oldal): 144 Méret (mm): 190x255 Tömeg (g): 765 Nyelv: magyar
bolti ár: 2990 Ft
online ár: 990 Ft
Kosárba rakom
Bereznay Tamás süteményes könyv
Bereznay Tamás: Süteményeskönyv
Bereznay Tamás második könyvét tartja kezében az olvasó: a Mai magyar konyha című kötet sikerét megismételni szándékozó Süteményeskönyvet. A sikerhez - de legalábbis a népszerűséghez - minden hozzávaló adott: egy fiatal, kreatív és tehetséges szakács, számos finomság elkészítésének részletes leírása, szemet gyönyörködtető, étvágygerjesztő fényképek, hasznos tanácsok, kulisszatitkok és még mennyi minden más! A kötet, melyben Bereznay Tamás fő hozzávalók szerint osztja fejezetekre receptjeit, és melyben a néhány perc alatt elkészülő édességektől a bonyolult tortacsodákig ível a repertoár, a kezdő és haladó hobbicukrászoknak is hasznos segítőtársa lehet. ISBN: 978-963-06-8661-7 Kiadási év: 2010 Kötés típusa: keménytábla Terjedelem (oldal): 249 Méret (mm): 195x255 Tömeg (g): Nyelv: magyar
bolti ár: 3990 Ft
online ár: 1990 Ft
Kosárba rakom
Hécz Attila - Csikós Viktória - Bereznay Tamás Mesék a konyhából
Hécz Attila – Csikós Viktória – Bereznay Tamás: Mesék a konyhából
Rendhagyó kötetet jelentetett meg a Boook Kiadó: a Mesék a konyhából egyszerre tanulságos mesekönyv, látványos képeskönyv és hasznos receptkönyv , melyben minden meséhez egy könnyen elkészíthető recept is tartozik. A kötet receptjeinek hitelességét a népszerű szakácskönyveiről ismert Bereznay Tamás séf garantálja, a szórakoztatásról pedig Hécz Attila meseíró (a Kőszáli Guppi és a Mélytengeri Zsiráf szerzője) és Csikós Viktória illusztrátor alkotásai gondoskodnak. A Mesék a konyhából tényleg összehozza a családot, hiszen együtt főzünk a gyerekekkel, akik a finom ételek mellett a meséket is imádni fogják. ISBN: 978-963-8938-20-6 Kiadási év: 2011 Kötés típusa: keménytáblás Terjedelem (oldal): 144 Méret (mm): 270x245 Tömeg (g): 915 Nyelv: magyar
bolti ár: 3490 Ft
online ár: 2790 Ft
Kosárba rakom
Bereznay Tamás Mai magyar konyha
Bereznay Tamás: Mai magyar konyha
Bereznay Tamás, a Kárpátia Étterem egykori séfje, a Konyha ördöge című műsor sztárja és a METRO Gasztroakadémia szakmai vezetője végre egy kötetben gyűjtötte össze kedvenc magyaros receptjeit, amelyek hagyományos alapokra épülnek, mégis bárki által elkészíthetők. Könyve bármelyik modern, nemzetközi szakácskönyvvel állja a versenyt: étvágygerjesztő, hangulatos és csodálatosan fotózott. A könyv a hagyományos ételsoron (előétel, leves, főétel, desszert) keresztül mintegy száz recept leírását és fotóját tartalmazza. A kötet elnyerte a világ legrangosabb, szakácskönyveket díjazó versenye, az International Cookbook Award Best Chef Book in Hungary 2009 díját is. ISBN: 978-963-0678-31-5 Kiadási év: 2009 Kötés típusa: keménytáblás Terjedelem (oldal): 256 Méret (mm): 195x255 Tömeg (g): 945 Nyelv: magyar
bolti ár: 3990 Ft
online ár: 3190 Ft
Tovább
Bereznay Tamás süteményes könyv - 2. kiadás
Bereznay Tamás: Süteményeskönyv (2. kiadás)
Több oka is lehet annak, hogy egy könyvből második kiadás készül: sikeres volt, elfogyott az üzletekből, vagy éppen aktuálisabb tartalommal jelenik meg. A Süteményeskönyv visszatérésében mindhárom ok közrejátszik: a könyv elnyerte a Gourmand World Cookbook Award Best Chef Book in Hungary 2010 díját, mostanra pedig gyakorlatilag minden példánya elkelt. Az új kiadás most frissebb dizájnnal és újraszerkesztett tartalommal jelent meg, és egy vadonatúj fejezettel is kiegészült, ami a legújabb trendekkel lépést tartva a gesztenyés sütemények világába vezeti el az olvasót. ISBN: 978-615-5417-02-3 Kiadási év: 2015 Kötés típusa: keménytábla Terjedelem (oldal): 200 Méret (mm): 185x255 Tömeg (g): Nyelv: magyar
bolti ár: 4490 Ft
online ár: 3590 Ft
Kosárba rakom
Bereznay_Tamas_Egyserpenyos_receptek_borito
Bereznay Tamás: Egyserpenyős receptek
Mi kell ahhoz, hogy jóízű ételeket készítsünk egy serpenyőben? Elsősorban nyilván egy jó serpenyő, vágódeszka, kés, no meg ötven ínycsiklandó recept, mindez Bereznay Tamás séf, a BOOOK Kiadó gasztronómiai tanácsadójának, a METRO Gasztroakadémia szakmai vezetőjének, a Hentesek című főzőműsor házigazdájának, és számos, hazánkban, de külföldön is ismert szakácskönyv szerzőjének tálalásában. A séf megint biztosra megy, nem számít, hogy tétova kezdők, netán szuperhaladók vagyunk a konyhában, a hagyományos vagy a különleges étkekre esküszünk. Legújabb kötetében éppúgy megtalálhatók a férfiak ízlelőbimbóit kényeztető vagány, könnyen elkészíthető fogások, mint a vendégváró háziasszonyok visszautasíthatatlan finomságai – mindezek étvágygerjesztő fotókkal fűszerezve. ISBN: 978-615-5417-34-4 Kiadási év: 2017 Kötés típusa: Puhatábla Terjedelem (oldal): 112 Méret (mm): 210x245 Tömeg (g): 500 Nyelv: magyar  
bolti ár: 4990 Ft
online ár: 3990 Ft
Kosárba rakom
Tamás Bereznay - Hungarian Cookbook
Tamás Bereznay: Hungarian Cookbook
Elismerjük, hogy Bereznay Tamás elfogult, hiszen mi mást mondhatna egy magyar mesterszakács a magyar konyháról, mint hogy az izgalmas, sokoldalú és finom? Szerencsére ő nemcsak mondja ezt, hanem be is bizonyítja könyvében, ami avatott módon reprezentálja a magyar konyha klasszikus fogásait. A Hungarian Cookbook azért is különleges, mert ételsora felöleli a tipikus magyar gasztronómiát, vagyis az olvasó ugyanúgy megismerheti az egyszerű népi ételeket, mint a népszerű helyi streetfoodot (például a lángost) vagy éppen azokat a fogásokat, amelyek nap mint nap ott illatoznak a magyar családok asztalain. ISBN: 978-963-8938-23-7 Kiadási év: 2012 Kötés típusa: keménytáblás Terjedelem (oldal): 224 Méret (mm): 190x255 Tömeg (g): 785 Nyelv: angol
bolti ár: 5990 Ft
online ár: 4790 Ft
Kosárba rakom
Tamás Bereznay: Hungarian Dessert Book
Tamás Bereznay: Hungarian Dessert Book
Íme egy autentikus, angol nyelvű szakácskönyv, ami a világ gasztro-rajongói közt egyre népszerűbb magyar konyha izgalmas területére, a desszertekre összpontosít. A 176 oldalas Hungarian Dessert Book akárcsak a benne bemutatott sütemények igazi ínyencség, hiszen 75 illusztrált receptjének mintegy 20 százaléka a magyar konyhára jellemző meleg desszert lesz. Bereznay Tamás arra is ügyelt, hogy olyan alapanyagokkal dolgozzon, amelyek ugyan kifejezetten a magyar gasztronómia különlegességei, mégis könnyen beszerezhetők egész Európában. Akit tehát érdekel, milyen ínyencségeket készít egy magyar háziasszony mákból, dióból vagy túróból, az rengeteg kellemes meglepetésre számíthat a Hungarian Dessert Book lapozgatása közben. Bereznay Tamás könyvének népszerűségét jól mutatja, hogy eddig két kiadásban jelent meg a magyar piacon, ahol elnyerte a Gourmand World Cookbook Award Best Chef Book in Hungary 2010 díját.     ISBN: 978-615-5417-17-7 Kiadási év: 2016 Kötés típusa: Keménytáblás Terjedelem (oldal): 160 Méret (mm): 190x245 Tömeg (g): 600 Nyelv: angol
bolti ár: 6990 Ft
online ár: 5590 Ft
Kosárba rakom